TPV prikolice

Lahke tovorne prikolice

vzdržljive, modularne, praktične

TPV prikolice

Več kot 25 000 prikolic

proizvedenih na leto

TPV prikolice

Dodatna oprema

izpolni vse vaše želje

TPV prikolice

Več kot 80 tipov prikolic

z garancijo in homologacijo

CAMPER program

Modeli prikolic

Modeli prikolic

Ponujamo več kot osemdeset tipov prikolic za široko uporabo. Izbirate lahko med lahkimi tovornimi prikolicami namenjeni vsakodnevni uporabi, prikolicami z naletno zavoro za zahtevnejše uporabnike, prikolicami za prevoz vozil ali plovil in drugimi. Vse prikolice so izdelane skladno z evropskimi standardi in predpisi, homologirane in imajo priznano garancijo.

Konfigurator

Konfigurator

Konfigurator omogoča, da si sami sestavite prikolico, ki bo zadovoljila vse vaše želje in zahteve. Izbirate lahko med široko ponudbo modelov prikolic, nadgradenj in dodatne opreme. Med klikanjem po različnih možnostih opazujte, kako nastaja vaša nova prikolica. Z enostavnim vnosom kontaktnih podatkov lahko zanjo v najkrajšem času pridobite informativno ponudbo.

Dodatna oprema in rezervni deli

Širok izbor originalne dodatne opreme je zasnovan tako, da dopolni naše modele prikolic in izpolni vaše potrebe. Izbirate lahko med različnimi nadgradnjami, ogrodji, ceradami in drugimi dodatki. Pri izbiri si lahko pomagate s konfiguratorjem. Z originalnimi rezervnimi deli pa boste svoji prikolici lahko podaljšali življenjsko dobo.

Prodajna mreža

Prodaja prikolic poteka preko trgovskih verig in pooblaščenih trgovcev. Na področju Slovenije trenutno lahko najdete več kot 50 prodajnih mest, mrežo trgovcev pa redno dopolnjujemo. Da boste lažje našli vam najbližje prodajno mesto, vas vabimo k predstavitvi  naše prodajne mreže na interaktivnem zemljevidu.